Despre site

Pe site-ul www.e-dermatolog.ro am pregatit, pe langa informatiile generale despre cabinetul nostru, si informatii despre serviciile si tratamentele oferite. Speram sa venim in ajutorul dumneavoastra, atat prin intermediul serviciilor descrise pe site cat si prin email-ul care va sta la dispozitie pentru orice fel de intrebare.

Despre cabinet

Dermato Byronia este un cabinet medical privat, infiintat in 1996, care ofera consultatii si tratamente diverse atat in domeniul infrumusetarii si in cel medical (dermato-venerologie).

Cabinetul este situat intr-o zona semicentrala, in apropierea stadionului Lia Manoliu, fiind usor accesibil cu mijloacele de transport in comun.

Doamna doctor Aurelia Ionescu este medic primar dermato-venerolog cu o vasta experienta in domeniu, a lucrat de asemenea si la „Spitalul Clinic Colentina Bucuresti” Sectia de Dermato-Venerologie.

Dintre competentele si specializarile sale, aditionale, amintim: diploma de cosmetician-estetician, peeling chimic, restylane, botox, oncodermatologie, acupunctura.

Despre tratamente

Infrumusetare: Exista mai multi factori care afecteaza in mod constant si vizibil tenul: poluarea, somnul insuficient, oboseala cronica cauzata de stres, cosmeticele, alimentatia si fumatul. Prin tratamentele oferite de cabinetul nostru va invitam sa spuneti adio tenului obosit, patat sau decolorat, cosurilor, punctelor negre, cearcanelor, ridurilor fine si chiar cicatricilor acneice. Prin urmarea tratamentelor cosmetice veti avea un ten luminos, proaspat si tanar.

Medicale: Va oferim consultatii pentru problemele si bolile pielii, tratamente precum si chirurgie dermatologica. Sunt diagnosticate si tratate cu succes toate tipurile de afectiuni venerice. Echiparea este moderna, cuprinzand aparatura de electrocauterizare si criochirurgie cu azot lichid. Tratamentele sunt diverse, incluzand si tratamente impotriva caderii parului si pentru afectiunile unghiilor.