Servicii oferite de clinica Dermato Byronia

La Dermato Byronia dorim sa te ajutam sa arati mai tanar si sa te simti mai increzator si fericit cu aspectul corpului tau. Oferim cele mai recente tratamente faciale non-chirurgicale pentru a va ajuta sa luptati impotriva procesului de imbatranire si pentru a va intineri pielea.

Aspecte ce va rugam sa le aveti in vedere

  • Va rugam sa ajungeti cu 5-10 minute inainte de ora programata.
    Din respect pentru clientele si personalul salonului, orice intarziere la programare va fi scazuta din durata sedintei astfel incat urmatoarele programari sa nu fie afectate. In limita posibilitatilor, vom incerca sa efectuam in totalitate sedinta de tratament.
  • De asemenea, va rugam sa va notati si sa verificati cu atentie data si ora programarilor pentru a evita orice neintelegere ulterioara.

Suntem constienti ca pot aparea modificari in programul dumneavoastra, insa va rugam respectuos sa ne anuntati telefonic si din timp daca nu puteti ajunge la o programare: cu cel putin 5 ore inainte, recomandabil cu 24 h inainte.

  • Discounturile sunt valabile in situatiile de plata in avans sau pe perioada unei campanii. Pachetele pot suporta modificari in functie de sezon. Preturile pot suporta modificari in functie de furnizori. Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientii.