Tratamente corporale

Servicii corporale oferite de clinica Dermato Byronia

La Dermato Byronia dorim sa te ajutam sa arati mai tanar si sa te simti mai increzator si fericit cu aspectul corpului tau. Oferim cele mai recente tratamente faciale non-chirurgicale pentru a va ajuta sa luptati impotriva procesului de imbatranire si pentru a va intineri pielea.

 

Dermato-venerologie

 

Microneedling mezoterapie medicala

 

Cosmetica faciala

 

Tratamentul cicatricilor

 

Peeling chimic

 

Tratamentul telangiectaziilor

Politica de functionare a cabinetului:

Pentru a beneficia de serviciile corporale, va sfatuim sa va faceti o programare in prealabil. Programarile se fac telefonic la nr. 0747.033.330. Programul este de Luni pana Vineri intre orele 9.30–16.30, iar Sambata intre orele 9-13.

Va rugam sa ajungeti cu 5-10 minute inainte de ora programata pentru a avea timp sa va schimbati.
Din respect pentru clientele si personalul salonului, orice intarziere la programare va fi scazuta din durata sedintei astfel incat urmatoarele programari sa nu fie afectate. In limita posibilitatilor, vom incerca sa efectuam in totalitate sedinta de tratament.

De asemenea, va rugam sa va notati si sa verificati cu atentie data si ora programarilor pentru a evita orice neintelegere ulterioara. Programarile se fac in limita sumei achitate din abonament.

Suntem constienti ca pot aparea modificari in programul dumneavoastra, insa va rugam respectuos sa ne anuntati telefonic si din timp daca nu puteti ajunge la o programare: cu cel putin 5 ore inainte, recomandabil cu 24 h inainte.

Pachetele pot suporta modificari in functie de sezon. Preturile pot suporta modificari in functie de furnizori. Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientele.