Microneedling si mezoterapie medicala

MICROINJECTOR LITHIUM+ este un aparat de microneedling fracţional de ultimă oră, produs de AESTHETECH™ Sweden. Este un aparat de microneedling vertical, efectiv şi sigur care oferă tehnologie de regenerare şi revitalizare a pielii. Creând mii de canale microscopice în dermă, MICROINJECTOR LITHIUM+ stimulează propriul sistem de vindecare al corpului.

In urma tratamentului se stimulează eliberarea de factori de creștere, producția fibroblastelor și formarea de nou colagen și elastină. Efectul microneedlingului este mult mai profund decât microdermabraziunea sau peeling-ul chimic, care afectează doar stratul exterior al dermei. Adâncimea tratamentelor poate fi ajustată și particularizată fiecărui pacient in functie de necesitatile si grosimea pielii.

Microneedligul sau mezoterapia fractionata medicala, este recomandata tuturor tipurilor de piele și poate fi folosit atat la nivel facial, scalp cat si corporal. Se poate folosi si pe zone sensibile, cum ar fi conturul ochilor, conturul nasului sau al buzelor. Se face sub anestezie locala.

Mezoterapia presupune injectarea la nivelul dermului a unui cocktail de substante active (vitamine, antioxidanti, acid hialuronic) pentru a reda volumul si luminozitatea tenului. Folosind MICROINJECTOR LITHIUM+, alături de dermato-cosmetice organice, va rezultata o piele sănătoasă si strălucitoare.

Beneficiile MICROINJECTOR LITHIUM+

Beneficiile Micro Needlingului sunt substanţiale:
+ Reînnoirea sănătăţii generale a pielii
+ Timp de recuperare scurt
+ Reducerea ridurilor fine
+ Stimularea fibroblastei pentru producţia de colagen
+ Reducerea hiperpigmentaţiei
+ Infiltrare mărită a ingredienţilor activi

Afectiuni tratabile

Microneedling-ul stimulează colagenul natural al pielii, ii îmbunătățește tonusul si textura, reduce aspectul liniilor fine si ridurilor, reduce pigmentarea, îmbunătățește aspectul diferitelor tipuri de cicatrici, etc.

Afectiuni care pot fi tratate cu MICROINJECTOR LITHIUM+
+ Pete pigmentare, melasma
+ Piele imbatranita fara tonus (rejuvenarea si revitalizarea pielii)
+ Linii fine şi riduri
+ Porii dilatați
+ Cicatrici şi vergeturi – citeste mai multe despre tratamentul vergeturilor aici
+ Infrumusetarea si hidratarea zonei buzelor – citeste mai multe despre tratament aici
+ Celulita
+ Caderea parului

Contraindicaţii

+ Cancer
+ Leziuni virale, Herpes Simplex, Zona Zoster
+ Infectii active ale pielii (acnee papulo-pustuloasa)
+ Dermatită Eczematică sau Seboreică
+ SIDA, HIV sau orice tulburare autoimună
+ Terapie cu anticoagulante orale

Instrucţiuni recomandate, post tratament:

După tratament va aparea un usor eritem (roseata a pielii), dar va dispărea în 24-48 de ore. În următoarele 24-36 de ore după tratament nu expuneţi părţile tratate ale pielii direct sub apa fierbinte. Nu folositi jacuzzi, baie de aburi sau saună. Nu participaţi la activităţi care pot cauza transpirare excesivă. Folositi creme cu foto-protectie, de spectru larg (UVA&UVB).

Pielea va continua să-si îmbunătățească aspectul timp de 6-8 săptămâni după fiecare tratament. Aceasta este cantitatea de timp necesară pentru formarea noului colagen și remodelarea pielii. Sunt necesare, de obicei, 4-6 sesiuni pentru obținerea celor mai bune rezultate. Aceste tratamente sunt distantate la 2 saptamani. Pentru mentinerea rezultatelor se recomanda repetarea tratamentului o data pe an.

Microinjectorul este considerat una dintre cele mai sigure metode de tratament pentru îngrijirea pielii, iar procedura este realizata de medic primar dermato-venerolog.

Puteți efectua o programare telefonic dar și online